Wat levert het jou op?

 

Als wij met z'n tweeën aan de slag gaan, dan geloof ik dat er hele mooie dingen kunnen gebeuren. Ik geloof namelijk dat alles kan. Schrik niet als je na enige sessies het volgende bemerkt.........

 

Je zegt JA als je JA bedoelt en NEE als je NEE bedoelt.

Zonder twijfel en schuldgevoel durf jij je eigen grenzen aan te geven. Je voelt je krachtig als je nee zegt tegen iets dat je niet wilt. Je laat anderen niet meer bepalen, maar voelt zelf wat je wilt. Eindelijk voel jij de vrijheid om te zeggen wat je denkt.

 

Je bent energiek, fit en vitaal.

Je hoofdpijn is verminderd en/of verdwenen. Je bent in het hier en nu en geniet van jezelf en van je omgeving. Je bruist van energie en hebt zin om die oude hobby weer eens op te pakken, omdat je er blij van wordt. Eindelijk voel jij je weer verbonden met wie jij werkelijk bent.

 

Het is stil in je hoofd.

Geen stemmetjes meer die zeggen dat je het niet goed doet. Je gaat liefdevol met jezelf om, omdat je het waard bent. Vol trots en zachtheid kijk je naar jezelf in de spiegel en durft te stralen.

 

Je lijf voelt ontspannen.

Nu is het tijd voor jou! Doordat je tijd creëert voor ontspanningsmomenten kom je weer toe aan dat boek, dat je al zolang wilde lezen of die meditatiecursus die je altijd al wilde doen. Hierdoor krijg je weer meer contact met je lichaam . Je lijf voelt soepel en zacht.

 

Je voelt innerlijke rust.

Je bent blij met jezelf en geniet van het leven. Je hebt je passie gevonden en voelt dat je op het goede pad zit. Vol vertrouwen richt jij je op de toekomst.

 

Jij trotseert tegenslagen met een glimlach.

Problemen? Nee, dat zijn uitdagingen en leermomenten. Omdat jij vol liefde en vertrouwen op jezelf en je toekomst gericht bent kun je alles aan. Eindelijk voel jij de balans om mee te bewegen met wat het leven jou biedt. Je hoeft het alleen maar te grijpen.Ga ervoor!

 

Jij voelt je vrolijk en blij.

Doordat jij je leven opnieuw hebt ingericht naar jouw wensen en jouw passie ervaar je weer intense vrolijkheid en blijheid. Je hart maakt een sprongetje en je danst en zingt door het huis. Iets waarvan je dacht het nooit meer te voelen. Je bent weer gelukkig!

 

 

 

 

 Ik leer jou hoe jij je eigen Hartkracht kunt voelen, vertrouwen, volgen en voeden!  Wij je graag weten hoe.....klik hier.