Voor wie?

 

Zeg je vaak JA terwijl je NEE bedoelt? 

Zonder na te denken heb je alweer een taak op je genomen, terwijl je dit eigenlijk helemaal niet wilt of er geen tijd voor hebt. Je maakt jezelf een verwijt, omdat je weer niet naar jezelf geluisterd hebt.

 

Heb je een kort lontje?

Door de overvolle agenda en stress van de dag reageer je soms anders dan je eigenlijk wilt. Je reageert je eigen frustratie af op je gezin, collega's of misschien wel op jezelf. Hierdoor voel jij je schuldig en verdrietig.

 

Heb je vaak hoofdpijn of zit je hoofd zo vol dat er niets meer bij kan?

Heb je te vaak van die dagen dat je moeite hebt om erbij te blijven? Je wilt wel maar alles glijdt langs je heen. Je vergeet afspraken en weet niet meer wat er op het boodschappenlijstje stond. Je zou willen dat je er aan toe mocht geven, maar de plicht roept.

 

Voel jij je lusteloos en belemmert dit jouw dag?

Soms vragen werk, gezin en/of andere taken al jouw energie en heb je geen energie meer over voor jezelf. Hierdoor voel jij je vermoeid en maak je van een mug een olifant. Alles lijkt en voelt zwaar.

 

Voelen je nek- en schouderspieren strak en gespannen?

Omdat je altijd maar doorgaat en doorgaat voelen je spieren pijnlijk. Ook al zou je willen ontspannen, het lukt je niet.

 

Slaap jij slecht of duurt het lang voordat jij in slaap valt?

Soms lig je 's nachts te piekeren, zodat je 's morgens moe opstaat en als een berg tegen de dag opziet. Het voelt alsof je tegen de stroom in moet zwemmen.

 

Ben je snel emotioneel?

Omdat je geen goede balans kunt vinden tussen spanning en ontspanning lukt het je niet je emoties te reguleren. Zo overkomt het je te vaak dat je ineens overvallen wordt door boosheid, verdriet, eenzaamheid etc. Het liefst stop je dit dan snel weer weg en gaat over tot de orde van de dag.

 

Vind jij dat je alles alleen moet kunnen of vraag je hulp?

Soms ben je bang om toe te geven dat je het allemaal niet meer aankunt. Je ervaart een enorme drempel om hulp te vragen, omdat je opziet tegen de reacties van anderen. 

 

Herken jij jezelf?

Weet dan dat je niet de enige bent. Er zijn heel veel vrouwen die zich herkennen in deze tekst. Wat zou het fijn zijn als jij het jezelf gunt om dit te doorbreken. Om het los te laten en weer te doen waar je energie van krijgt. Om je niet meer aan te passen aan anderen. Om jouw leven te leven zoals jij dat wilt!

Nu is je kans.......klik hier voor mijn aanbod, speciaal voor jou!!!