Wat anderen zeggen over mij en over de behandelingen.

 

In maart 2016 heb ik mijn diploma MEE-therapie behaald, daar ben ik enorm trots op.

Enkele zinnen uit mijn eind evaluatie:

.........je biedt een veilige en diepe setting wat de basis is om diepe stukken te kunnen raken, je straalt iets uit waardoor je cliënt zich open durft te stellen, zich veilig en gezien voelt. Blijf hiermee in verbinding, want het is prachtig!

........Bianca, je bent een vakkundig en betrokken MEE therapeut, je weet waar je het over hebt en voelt je hierbij als een vis in het water. Je uitleg is duidelijk en je houding is krachtig, maar toch zacht. Je staat er echt, stevig en zeker, maar ook zacht en open. Soms zelfs kwetsbaar en juist dat is iets wat je mag koesteren. Dat maakt jou, jou en dat maakt dat anderen zo diep durven gaan.

.......De Mee-therapie beheers je goed. Er is nog zoveel moois te ontdekken, treed alles met je mooie open hart tegemoet. Want dat open hart van jou opent andere harten! Gekwetste, gebroken harten....ze zijn bij jou in goede handen!!!

Samantha Kee, www.centrumpuur.nl 

 

.........ik heb het gevoel dat ik in de spiegel kan kijken en neutraal kan kijken. Ik voel me O.K. met mezelf. Dankjewel voor een liefdevolle behandeling. Ik ga je aanbevelen bij anderen.

Marieke, november 2015I

 

.......wat het mij heeft opgeleverd is dat ik voor mezelf bevestiging gekregen heb, heb gevoeld dat ik weer in mijn kracht sta en in balans ben. Ik ben ruim twee jaar intensief met mezelf bezig geweest en dat wat ik nu in mijzelf heb gevonden is mijn grootste schat. Dus het heeft me goedgedaan!

 Melanie, december 2015

 

.......Bij Bianca heb ik meerdere MEE behandelingen gehad. De meest bijzondere was de Helende Reis. Zij begeleidde mij zacht en respectvol door mijn leven en mijn emoties. En zij was krachtig en directief waar nodig. Het was voor mij een intense reis, waardoor ik met meer innerlijke rust en lichtheid mijn leven aanschouw en ervaar.

Evelien, december 2015

 

.........ik vond het knap hoe je de goede onderwerpen/punten te pakken had. Behandeling bij jou is wel aan te bevelen. Het bijzondere was dat mijn zoon de dagen na mijn behandeling een stuk rustiger was (of hij dat van mij overnam)

Trudie,  februari 2016

 

.......Ik was diep onder de indruk van de sessie die je hebt gegeven.Ik kreeg het inzicht dat iemand/iets vergeven niet inhoudt dat je goedkeurt wat er gebeurd is, maar dat het van wezenlijk belang is om iets op zielniveau te vergeven. Zodat je meer in je eigen kracht komt te staan. Ik vond het heel bijzonder hoe je dat deed en kon begeleiden. Heel zacht, integer, liefdevol en doorpakken........

Marjolijn, maart 2016

 

 .......Bianca zorgt voor een hele zachte, warme bedding, waarin je je veilig voelt als er pijnlijke stukken worden aangeraakt. Ik vond het erg fijn dat ze me het gevoel kon geven dat ik zelf tot heel veel in staat was. De MEE-sessie vond ik erg inspirerend. Ik kreeg daarna heel veel zin om nog meer op te ruimen. Wat fijn dat een onbekend iemand meteen zo warm en betrokken aan kan voelen.

Ingrid, augustus 2016